Најави се како СОВЕТНИК
Пријавувањето за оваа фаза е најкасно до 06.08.2018 до 23:59:59
Ве молиме да внимавате на евентуални преклопувања при избор на настани.

samovrabotuvanje@apprm.gov.mk
тел: 02 3120132
© Самовработување - 2018