Агенција за поддршка на претприемништвотоEnglish Version
Агенција за поддршка на претприемништвото
почетна странамапа на сајтот
пронајди
Агенција за поддршка на претприемништвотоЗа НасПроектиМСПДокументиКонтактЛинкови
 
Вести
 

Јавен повик за избор на советници 2018 - та година

Агенцијата за поддршка на претприемништвото на Република Македонија во месец февруари 2018 распиша продолжување на јавен повик за избор на советници за претприемништво во Програмата на ваучерско советување.
Јавниот повик е отворен од 23.02.2018 година до 20.11.2018 година.  -   повеќе ...

 

назад    врв на страната

© AППРМ, 2005