Агенција за поддршка на претприемништвотоEnglish Version
Агенција за поддршка на претприемништвото
почетна странамапа на сајтот
пронајди
Агенција за поддршка на претприемништвотоЗа НасПроектиМСПДокументиКонтактЛинкови
 
Вести
 

Оглас за вработување

Врз основа на член 22 став (8) од Законот за вработените во јавниот сектор („Службен весник на РМ“ Бр.27/14, 199/14, 127/16 и 35/18) и член 22 став (1) алинеја 1 од Законот за работните односи (“Службен весник на РМ” бр. 62/05, 106/08, 161/08, 114/09, 130/09, 50/10, 52/10, 124/10, 47/11, 11/12, 39/12, 13/13, 23/13, 170/13, 187/13, 113/14, 20/15, 33/15, 72/15, 129/15, 127/16 и 120/18), Агенцијата за поддршка на претприемништво на Република Македонија објавува,

ЈАВЕН ОГЛАС бр.04/2018

за вработување на 3 (три) лица во Агенцијата за поддршка на претприемништво на Република Македонија, на определено време


Повеќе за огласот…

назад    врв на страната

© AППРМ, 2005